TOP
Aquestes accions han estat consensuades amb els empresaris de la zona. Foto: CIF

Es Pujols aposta per augmentar les franges horàries d’ús exclusiu per a vianants en alguns carrers

A partir d’avui, el tram de l’avinguda Miramar que va des de l’encreuament amb el carrer Espalmador fins a la mar, i el tram del carrer Punta Prima que va des de l’avinguda Miramar fins al carrer Xaloc, passen a ser sols d’ús per vianants cada dia de la temporada estival entre les 20 h i les 7 h. Durant la resta d’hores del dia els carrers seran transitables, però no s’hi podrà aparcar, només fer treballs de càrrega i descàrrega de mercaderies. Precisament, les zones on s’aplica aquesta mesura coincideixen amb els espais on s’han executat obres de millora i embelliment aquest hivern.

Potenciar l’activitat en la principal població turística de l’illa
Segons el conseller de Mobilitat, Rafael González, “el que volem aconseguir és dinamitzar l’activitat comercial en aquesta zona des Pujols, especialment en les darreres hores de la tarda i la nit, quan hi ha més activitat. A més, aquesta actuació va en la línia de la resta d’accions realitzades en aquest nucli amb l’objectiu de potenciar l’activitat en la principal població turística de l’illa”, ha afegit González.
Aquestes accions han estat consensuades amb els empresaris d’aquesta zona des Pujols en una reunió celebrada al Consell la setmana passada.

Altres actuacions
En aquesta trobada també es va acordar realitzar l’obertura al trànsit del carrer Xaloc, en el sentit d’entrada a la població des de la rodona.
Així mateix, s’habilitaran 2 aparcaments dissuasius als afores de la població: un a la zona Sud-est de la població per a un total de 150 cotxes i 150 motocicletes i un altre a la circumval·lació per a un total de 60 cotxes.
Paral·lelament, els paradistes del Mercat des Pujols disposaran de dos períodes de mitja hora d’aparcament de franc cada dia a l’aparcament de la plaça Europa per realitzar la càrrega i descàrrega per al muntatge i desmuntatge les seves paradetes. Els abonaments els podran aconseguir a l’oficina de l’aparcament.
Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda disposen d’aparcament gratuït en aquest aparcament, els abonaments també els podran aconseguir a la mateixa oficina.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES