TOP
Botellada. Arxiu

La Policia Local aixeca una acta a un local de Migjorn per fer una festa

La Policia Local aixecava una acta dissabte a la tarda per incompliment de la normativa sanitària a un local de Migjorn. Quan els agents arribaren hi havia una festa a la terrassa superior de l’establiment amb música i una setantena de persones ballant sense mantenir la distància de seguretat, ni fer servir mascareta.
Els agents varen aturar la festa i ara s’ha enviat l’expedient al Govern balear demanant celeritat en la seva tramitació.
Així mateix, des de l’àrea d’Activitats del Consell també s’obrirà un expedient sancionador sobre els possibles incompliments de la llei d’activitats i les diferents ordenances municipals de música i contaminació acústica.

Botellada a la platja
També el dissabte a la tarda, la Policia Local va dissoldre una festa amb música i beguda a la platja des Cavall d’en Borràs, pertanyent al Parc Natural de ses Salines. Els agents varen requisar un altaveu i identificaren al propietari de l’equip de música, sobre el que podria recaure una infracció per haver incomplert l’ordenança municipal de platges entre altres possibles infraccions mediambientals en tractar-se d’un espai protegit.
La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, ha demanat reforços a les forces de seguretat de l’estat “per poder fer controls i evitar la proliferació de festes i altres situacions que ens puguin posar en perill”. Així mateix, ha tornat a reclamar al Govern balear que “es facin inspeccions als locals tant per explicar la normativa, com per sancionar els que no la segueixin. L’incompliment d’uns pocs ens pots costar la temporada a totes i tots, per això demano responsabilitat”, ha conclòs Ferrer.

Compartir

PROGRAMES