TOP
Vista aèria del port de la Savina.

Surt a licitació el concurs per a la benzinera de la Savina

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears ha acordat treure a licitació l’explotació de les instal·lacions de subministrament de combustibles al moll comercial del port de la Savina. Es tracta de l’estació de servei per a embarcacions que hi ha situada prop de la dàrsena de Llevant i de la torre des Carregador. La quantia anual de la taxa d’ocupació serà de 34.241 euros, que podrà ser millorada pel licitador.
La concessió tendrà un termini de 8 anys, prestarà servei a tota mena d’embarcacions i disposarà de benzina, gasoil A i gasoli B. Compta amb una superfície en terra de 333 metres quadrats que inclouen dues casetes, dos dispensadors i aparells de bombeig i canalitzacions. A més compta amb 375 metres quadrats de superfície subterrània, ocupada per instal·lacions elèctriques, canonades i quatre dipòsits.

Compartir

PROGRAMES