TOP
L’organització ha validat totes les sol·licituds rebudes.

Obert el termini d’inscripció a la Mitja Marató 2022

Una volta finalitzat el termini de preinscripció, l’organització de la XIII Mitja Marató Illa de Formentera i els 8km Sant Ferran-La Savina ha pres la decisió de validar totes les sol·licituds rebudes, sense necessitat de realitzar el sorteig previst inicialment, per la qual cosa tots els corredors i corredores que hagin sol·licitat la preinscripció en el termini previst, podran formalitzar la seva inscripció definitiva a partir del 14 de gener i fins al 7 de febrer, a través del web oficial www.marato-formentera.com. Si durant aquest període, no es fa la confirmació de la inscripció i el pagament de la quota, es perdrà qualsevol opció sobre la plaça.

Per emplenar la inscripció definitiva, s’accedirà mitjançant el número d’identificació (DNI, NIE, passaport, etc.) usat a la preinscripció i que també s’haurà d’utilitzar al camp “Codi Autorització” per poder accedir a la plataforma d’inscripció.

Enguany, la prova recupera les dates habituals al calendari per celebrar-se el 14 de maig. Cal recordar que a la darrera edició, més de 3.000 atletes varen participar entre la mitja marató i la 8 Km, xifra que s’espera superar el proper 14 de maig.

Compartir

PROGRAMES