TOP
Cartell de la xerrada.

Les ‘Xerrades per a famílies i docents’ tornen amb una conferència sobre l’adolescència

El cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ torna a la sala de Plens dijous vinent a les 17 h amb la conferència “Els adolescents avui. Estimar-los i educar-los quan més ho necessiten” a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes Artiaga.
Funes oferirà pautes i consells “sobre com educar a l’adolescència, una etapa molt canviant en els joves i que també necessita la proximitat de persones adultes que els donin seguretat per enfrontar-se a descobrir i experimentar la vida”.
Cal fer reserva al telèfon 971321271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat
A més, mentre es fa la xerrada, s’oferirà un servei d’acollida per a infants a partir de tres anys.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES