TOP
L’estany des Peix, amb les àrees delimitades per al fondeig regulat.

Tertúlia política: regulació a l’estany des Peix, recta final

Antoni Tur, conseller de Medi Ambient i representant del PSOE; Llorenç Córdoba, portaveu de l’oposició i conseller de Sa Unió; i Sílvia Tur, exconsellera de Medi Ambient i representant de GxF; participen en aquesta edició de la Tribuna Oberta dedicada a la regulació de l’estany des Peix.

Aprofitant que el Ple extraordinari de dimecres aprovà de manera inicial l’Ordenança reguladora dels preus públics del servei d’amarraments a l’estany des Peix, els participants a la tertúlia política de Ràdio Illa exposen els seus punts de vista sobre el procés d’ordenació del fondeig en aquesta llacuna compresa en el Parc Natural de ses Salines.

Compartir

Comentaris (2)

  • Finselsous

    Tu ho has dit Pepo: “substitució de morts contaminants per anclatges ecològics “ El problema es que el Consell finalment fa una altre cosa, està canviant els morts antics plens de vida per morts de 3 tonelades clarament sobredimensionats. Per les xarxes es parla de uns 40 morts de tres tonelades amb boia per amarrament . Si això es cert seria un escàndol , ho podeu comprovar vosaltres que sou periodistes?

  • Finselsous

    Un alter dada: has deixat parlar 3 minuts a Llorenç Cordoba I 6 minuts a Silvia Tur… lo “de vaigi acabant” no ho dius a tothom. Fest-ho mirar

Deixa una resposta

PROGRAMES