TOP
Na Mari Costa i n’Àlex Coll, coordinadora i director tècnic del Club Bàsket Trasmapi Formentera

“Si no fos per aquest conveni amb el Consell, el club hagués desaparegut”

El Club Bàsket Trasmapi Formentera i el Consell han signat per primera vegada un conveni de col·laboració per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors del club. Així, la institució insular realitzarà una aportació de 25.000 euros per sufragar part de les despeses que el club pugui tenir que deriven de la pràctica i el foment de l’esport i la promoció dels valors esportius, en un club que inverteix tots els seus ingressos en l’escola formativa (ja que l’equip sénior es paga de la seva butxaca totes les despeses). Des de l’àrea d’esports s’ha destacat la gran feina que està duent a terme el Club Bàsket Trasmapi Formentera, creant escola amb un projecte centrat en la transmissió de valors d’equip i un ambient familiar, que és el responsable del creixement del club. De fet, el club ha triplicat, en molt poc temps, fins pràcticament els 150, els boixos apuntats a l’escola de bàsquet, i avui n’hem convidat els seus responsables a parlar-ne una mica.

 

Compartir

PROGRAMES