TOP
Els professors José Cebrián i Guillem Riera, i, enmig, els alumnes, Diego Moya, Hugo Calvente i Kevin Tapa.

FP Cuina IES Marc Ferrer: “És molt avantatjós pels cuiners en actiu que no tinguin titulació venir a formar-se”

Ja són obertes les incripcions dels cicles formatius a l’IES Marc Ferrer per el curs 22/23. De l’1 al 30 de juny fes la preinscripció i el juliol matricula’t els dies 21, 22 i 23. En aquest centre s’hi ofereixen cicles formatius en gestió administrativa, serveis de restauració, cuina i gastronomia i, per últim, atenció a la dependència. Per conèixer les oportunitars que proporciona formar-se en un d’aquests cicles formatius i per saber com s’hi treballa i s’hi estudia (amb instal·lacions noves, ràtios baixes i una atenció pràcticament indivualitzada i feina assegurada en acabar) aquesta és la tercera setmana que entrevistem alguns dels protagonistes. Avui ens han visitat els professors Guillem Riera i José Cebrián i els alumnes Diego Moya, Hugo Calvente i Kevin Tapia, tots del grau mitjà de Cuina i gastronomia.

Escolta en aquest enllaç l’entrevista que els hi hem fet:

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES