TOP
Formentera continua sent el municipi més car de l’Estat en la compra d’habitatge.

El preu del metre quadrat a Formentera s’enfila per sobre dels 9.500 euros

Segons un informe del portal Pisos.com, la nostra illa és, a molta distància, el municipi amb el preu mitjà més car no sols de Balears sinó del conjunt de l’Estat. Aquest se situa actualment en 9.561 €/m², cosa que ens converteix en l’únic municipi de Balears per sobre dels 9.000 euros i ens posa al capdavant del llistat de municipis més cars d’Espanya.

Així, el preu del metre quadrat a la Formentera és sols a 439 euros d’arribar als 10.000 euros, unes xifres mai vistes en l’habitatge a l’Estat com a preu mitjà d’un municipi, i molt per sobre dels preus del municipi que històricament encapçala la llista dels més cars d’Espanya, Donòstia-San Sebastian, que té un preu mitjà de 5.650 €/m², és a dir, 3.911 euros menys que Formentera.

Si volem trobar poblacions amb un preu més accessible, com a municipis amb el metre quadrat més econòmic de l’Estat, per sota dels 350 euros, hi trobam Tamarit de Llitera, a la província d’Osca; Mota del Cuervo, a Conca; Albalate del Arzobispo, a Terol; i Peñarroya-Pueblonuevo, a Còrdova.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES