TOP
Instantània de la reunió celebrada aquest dilluns. Sa Unió

Sa Unió demanarà la creació d’una unitat bàsica de salut a la Mola-Es Caló

Sa Unió ha anunciat que presentarà una proposició al pròxim ple del Consell demanant la creació d’una Unitat Bàsica de Salut “amb l’objectiu d’atracar l’atenció primària a la Mola i es Caló atès que ja es donen les condicions idònies per fer-ho perquè hi ha prop de dos mil usuaris”. Així ho ha explicat el conseller Javi Serra després d’una reunió mantinguda aquest dilluns amb els vesins de la Mola per explicar les propostes en relació amb aquesta zona així com per recollir les seves demandes i necessitats.
Serra ha afegit que la petició d’una Unitat Bàsica de Salut per a la zona és “una iniciativa en la qual s’està treballant i que ara defensarem després de la bona rebuda de la proposta per part dels vesins, ja que les unitats bàsiques són extensions dels centres de salut que reforcen la qualitat de l’atenció sanitària als seus usuaris”.


A la trobada hi han participat les associacions de vesins i majors, i a banda de Javi Serra com a president de Compromís amb Formentera, també hi han pres part el president del PP, José Manuel Alcaraz; i els consellers Llorenç Córdoba, Verònica Castelló i Cristina Costa.

“Falten moltes de les promeses fetes”
Quant a altres carències en aquest nucli, el conseller Córdoba ha lamentat que “l’única actuació que s’ha fet en aquesta zona ha set l’obertura d’una oficina de l’OAC arran d’una proposició de la nostra formació, però continuen faltant moltes de les promeses fetes, com el tan reclamat parc infantil, la millora del transport públic i de la seguretat, o el condicionament de carrers i senyalització, entre d’altres”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES