TOP
La formació ha consistit en una sèrie de sessions dirigides als alumnes de 5è i 6è d’educació infantil i 1r, 2n i 3r d’educació primària. CIF

Formació de l’alumnat en prevenció de l’abús sexual infantil

L’àrea de Benestar Social ha realitzat una formació en prevenció de l’abús sexual infantil, que ha dut a terme la Fundació RANA. La formació ha consistit en una sèrie de sessions dirigides als alumnes de 5è i 6è d’educació infantil i 1r, 2n i 3r d’educació primària del CEIP El Pilar de la Mola, el CEIP Sant Ferran i el CEIP Mestre Lluís Andreu.

Sessions d’educació
Les sessions d’educació infantil s’han elaborat a través de la lectura Kiko i la mà, que permet explicar de forma senzilla als infants com evitar el contacte físic inadequat, saber reaccionar en cas necessari i demanar ajuda.
Les sessions d’educació primària s’han emmarcat dins el programa ‘Crida molt fort’, un projecte que neix a partir del conte Estela, crida molt fort!, un conte on l’autora, Isabel Olid, ofereix a les nenes i els nens una eina per ensenyar-los a fer-se respectar i actuar davant un cas d’abús sexual.

La Fundació RANA (Xarxa d’Ajuda a Nens Abusats), és una fundació sense ànim de lucre d’àmbit balear que té com a funció social la prevenció del maltractament i l’abús sexual infantil, mitjançant activitats de sensibilització, educació i treball en xarxa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES