TOP
Maite Ferrer a Ràdio Illa.

Maite Ferrer, advocada, sobre l’Oficina de Justícia: “Tot el que sigui millorar, està bé”

En l’espai d’opinió del De Far a Far, l’advocada Maite Ferrer explica a Ràdio Illa que valora positivament la transformació del Jutjat de Pau de Formentera en Oficina de Justícia, atès que previsiblement farà més accessible el sistema judicial a Formentera. Així mateix, la lletrada apunta que la reclamada implementació d’un Jutjat de Primera Instància i Instrucció, el que es coneix com un jutjat mixt, és “conformar-nos amb una cosa de segona divisió”, com els que ja hi havia a Eivissa i han desaparegut. A més, Ferrer indica que en un indret petit com Formentera, fàcilment es podrien registrar casos en què el jutge no pogués dirimir qüestions entre les parts litigants perquè tengués relació amb alguna d’elles.

En un altre àmbit de coses, l’advocada ha reflexionat sobre la llei del “Només sí és sí“, que fusiona el tipus penal d’agressió sexual amb el d’abusos sexuals, indicant que li costa de creure que fins ara hagi passat desapercebuda la rebaixa de penes que aquesta modificació ha desencadenat i que es pot produir, després de revisió judicial, en alguns casos.
Finalment, la col·laboradora de Ràdio Illa ha destacat la iniciativa de l’Escola d’Art d’Eivissa, que ha llençat els monogràfics de Mestre d’Aixa, impartit pel Mestre Artesà Honorífic, Antoni Tur Riera (Toni Sendic), i de Cutxilla Tradicional Eivissenca, a càrrec del Mestre Artesà Honorífic, Joan Boned. Per a més informació sobre aquesta formació, podeu pitjar en aquest enllaç.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES