TOP
La nova Oficina de l’Habitatge de Formentera estarà situada a la seu de la conselleria de Benestar Social, al costat de la Policia Local.

L’obertura de l’oficina d’habitatge, pendent d’una signatura

Fonts de la conselleria balear d’Habitatge consultades per Ràdio Illa han confirmat a la nostra emissora que el Consell ja ha finalitzat les obres de condicionament de l’espai que es destinarà a la nova Oficina de l’Habitatge de Formentera. Segons aquestes fonts, ara sols resta “signar una addenda al conveni formalitzat el passat mes de febrer entre el Govern i el Consell per deixar constància que la institució insular és qui posa l’espai i fa les obres mentre que l’IBAVI assumeix el cost del condicionament de les noves instal·lacions”. Es preveu que aquesta signatura es formalitzi “en breu”.

El nou servei se situarà a la seu de la conselleria de Benestar Social
Cal recordar que el passat dimecres, el conseller insular de Benestar Social, Rafael Ramírez, va explicar en una entrevista al De Far a Far que l’Oficina de l’Habitatge de Formentera no s’ha pogut obrir a les dependències de l’IBAVI durant el passat setembre, com s’anuncià a principis d’any, per un problema d’espai. Ramírez va confirmar que el nou servei començarà a funcionar a la seu de la conselleria insular de Benestar Social, al costat de la Policia Local.

“Borsa de lloguer sostenible”
El titular de Benestar Social va detallar que aquesta oficina impulsarà un estudi de preus del mercat de lloguer de l’illa així com una anàlisi sobre els habitatges buits. A més, el futur servei centralitzarà tota la informació relativa a ajudes al lloguer, oferirà l’acompanyament d’un tècnic per a l’elaboració de contractes d’arrendament i generarà una “borsa de lloguer sostenible” on els propietaris que posin a disposició els seus habitatges obtindran garanties de cobrament.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES