TOP

Nou curs de dispensació responsable d’alcohol

L’àrea de Benestar Social organitza aquest 1 de desembre un nou curs de dispensació responsable d’alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d’establiments. El curs és de franc i s’impartirà en una sessió, de 16 a 18 h, a la sala de formació de les oficines de Benestar Social, ubicades al Centre de Dia.

Espais de música i ball més segurs
Aquest és el quart curs que se celebra enguany i forma part de les accions promogudes dins de la campanya ‘No t’ofeguis en alcohol’ que impulsa el Consell i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la PIMEF, la Cambra de Comerç i la Federació Hotelera.

L’objectiu del curs és adquirir els coneixements clau per tal de fomentar uns espais de música i ball més segurs i augmentar la sensació de benestar en els usuaris.

Els interessats a participar en el curs han de tenir els 18 anys complerts en el moment de realitzar el curs i formalitzar la inscripció al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat, indicant nom sencer i número de contacte. S’entregarà un certificat d’aprofitament de Benestar Social.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES