TOP
L’Aula estarà enfocada a l’hoteleria i suposarà una inversió de 60.000 euros. JD

L’IES Marc Ferrer comptarà amb una aula de tecnologia el curs vinent

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, ha anunciat avui en el marc de la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera, que l’IES Marc Ferrer comptarà a partir del curs 2023/24 amb una Aula ATECA de tecnologia aplicada al sector productiu.

Enfocada a l’hoteleria
Les aules ATECA formen part del I Pla estratègic de formació professional del sistema educatiu 2019-2022 del Ministeri d’Educació i Formació Professional, que preveu la incorporació de la digitalització, la innovació i l’emprenedoria a l’FP.
L’Aula de Formentera estarà enfocada a l’hoteleria i suposarà una inversió de 60.000 euros.

Imitació dels entorns de treball
Aquest curs hi ha un total de 15 aules de tecnologia als centres educatius de Balears, ja que se n’han incorporat 6 de noves que s’afegeixen a les 9 creades durant els dos cursos passats.
Aquests espais imiten entorns de treball, tot incorporant-hi recursos propis de cada sector productiu mitjançant simuladors i altres elements tecnològics.
En aquestes aules, l’alumnat de diferents famílies professionals pot executar tasques que l’aproximen a un entorn del lloc de treball i practicar l’ús de tecnologies innovadores com ara la realitat virtual, els simuladors sanitaris o la impressió i l’escaneig en 3D.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES