TOP
Instantània dels premiats. Pimef

Sa Ruta des Pintxos entrega els seus premis

Aquest matí s’ha fet el lliurament de premis de la III Edició de Sa Ruta des Pintxos organitzada per Pimef juntament amb el sector de la restauració de Formentera.

Ana Juan, presidenta del Consell, juntament amb Lidia Álvarez, gerent de Pimef, han estat les encarregades de lliurar a Jenifer Amo Jiménez el primer premi de 250 € i una ampolla de vi del celler Vivanco.
El segon premi, un sopar per a dues persones valorat en 100 €, ha estat per Josep Cardona Verdera, mentre que el tercer i quart premi, que consistien en un assortiment de vins Vivanco i ginebra F de Formentera, han anat a mans de Lorenzo Remigia Duato i Carla Tur Yern.

Finalment, la distinció del pintxo més votat en aquesta edició ha estat per a Hugo Martínez Bermúdez del restaurant La Trastienda que oferia als participants de la ruta un deliciós kebab de galta de porc.

Ana Juan ha felicitat els guanyadors i ha animat a la Pimef i els establiments “a seguir amb aquesta mena d’iniciatives que dinamitzen el sector de la restauració local”. Lidia Álvarez, per la seva banda, ha agraït la participació i esforç dels restaurants “que se superen a cada edició oferint pintxos d’altíssima qualitat”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES