TOP
La concentració reuní a unes 300 persones. 7bts.

Omar Bouhia: “Molt emocionat” per la concentració de suport i el clam contra la violència

Luna Bouhia, germana del taxista agredit a Formentera, Omar Bouhia, ha enviat un missatge a Ràdio Illa de part de la víctima i de tota la seva família per agrair “de tot cor el suport” que ha rebut dels seus veïns de l’illa. Bouhia explica que les cridades, els whatsapps i els missatges a les xarxes socials per donar-li suport, així com els centenars de persones que ahir ompliren la plaça de Sant Francesc en una concentració per condemnar la violència i visibilitzar la solidaritat amb la víctima, han fet “emocionar molt” a n’Omar. El jove de 32 anys continua ingressat a Can Misses amb cinc ossos de la cara trencats i avui està previst que rebi una intervenció quirúrgica.
D’altra banda, en l’àudio que podeu escoltar en el reproductor que acompanya aquesta notícia, Luna Bouhia ha fet un esment especial a AVIF, l’entitat que convocà la concentració a Sant Francesc i també ha agraït les mostres de solidaritat rebudes des del col·lectiu de taxistes de Formentera, que acudí a l’acte aparcant nombrosos taxis a la plaça.
Finalment, la germana de n’Omar, declara que “a Formentera som una família, units som més forts i junts farem justícia“.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES