TOP
Instantània de la concentració.

Més de 300 persones es concentren Contra la violència a Sant Francesc

Més de 300 persones, entre elles representants del col·lectiu de taxistes de Formentera, han participat aquesta tarda a la plaça de Sant Francesc en la concentració silenciosa convocada per l’Associació de Veïns de l’Illa de Formentera (AVIF) sota el lema: “Tothom contra la violència” per condemnar les agressions esdevingudes darrerament a la nostra illa al taxista Omar Bouhia diumenge passat, i contra la violació denunciada el 14 de maig, ambdós fets registrats as Pujols.

La concentració ha donat inici a les 18 h, amb la gent reunint-ne al voltant d’una pancarta on es podia llegir “Omar Bouhia”. La gent ha anat fent rotllana a la plaça i Cuca Pérez, en representació de l’AVIF, ha fet un parlament cridant a la unitat del poble de Formentera i recordant que a la nostra illa no hi ha d’haver espai per a actituds violentes i incíviques com les patides recentment.

Tot seguit, s’ha llegit un manifest de l’associació en diverses llengües i s’ha convidat els presents a agafar-se de les mans i fer tres minuts de silenci per concloure la concentració.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES