TOP
Imatge recent situació a la planta de transferència des Cap. CIF

Avenços significatius en el foc de l’abocador sense extinció definitiva

Novetats en els treballs d’extinció de l’incendi a la planta de transferència des Cap. Segons informa el Consell Insular de Formentera, ja s’ha acabat de processar la muntanya més gran de material de restes vegetals de poda que cremava, que superava els 3000 metres cúbics. Paral·lelament, s’està avaluant la situació en la pila de compost mitjançant prospeccions per comprovar la intensitat del foc i començar a extingir-lo a partir de demà. En aquest sentit, no hi ha previsió de quan podrà ser extingit del tot. Així, serà quan s’aconsegueixi apagar aquesta muntanya de compost i els munts més petits de material orgànic que encara cremen, quan es podrà parlar d’extinció amb tota la propietat del terme. El Consell subratlla que la zona de compost és la de més difícil accés i no hi ha previsió de quin dispositiu s’haurà d’emprar per apagar aquests munts.

En qualsevol cas, premsa del Consell remarca que el punt significatiu és que la muntanya més gran ja s’ha donat per extingida. Aquest cap de setmana, de fet, s’hi ha seguit treballant amb tres línies d’aigua, dos ‘dúmpers’, i una màquina giratòria.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES