
Vicente Andrío, cocteler del ‘Tiki Bar’: “La clau és l’equilibri. (…) sensació alcohòlica no molt forta, una part dolça, una seca i una cítrica”
Avui al ‘De Far a Far’ de Ràdio Illa hem parlat amb Vicente Andrío, cocteler del ‘Tiki Bar’ de l’Hotel Cala Saona. El convidat d’avui ens ha explicat quina és la clau per elaborar un bon còctel i amb ell, hem parlat també de les tendències que hi ha en l’actualitat en aquest món.
Andrío ens ha donat consells per escollir beguda depenent de si preferim sabors més dolços, més cítrics o més intensos. També hem parlat de les preferències dels clients segons la nacionalitat i de les eleccions més comunes de la carta del ‘Tiki Bar’.
Hem acabat fent un joc en el qual el cocteler ha hagut de dir quin combinat demanarien en Messi, na Rosalía, en Tupuria i el nostre tècnic en Miguel.
Podeu escoltar la secció sencera a continuació:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.