TOP
Fragment d’un cartell d’una edició passada de les Setmanes Gastronòmiques.

Oberta la convocatòria per a restaurants per participar en les Setmanes Gastronòmiques

La Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) ha fet una crida perquè els restaurants de l’illa se sumin a l’edició del pròxim octubre de les Setmanes Gastronòmiques.

Aquest esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la conselleria insular de Turisme, és dirigit a destacar el valor de la gastronomia local i el compromís de l’illa amb el producte de proximitat. Els restaurants participants hauran d’elaborar un menú inspirat en la cuina tradicional formenterera, reinterpretant receptes i sabors característics de l’illa.

Format concurs amb premis per a clients i restaurants
Seguint amb l’estela d’edicions anteriors, les Jornades mantenen el seu format concurs:
• Els clients que gaudeixin dels menús podran votar la seva proposta gastronòmica favorita i, en fer-ho, entraran automàticament en el sorteig d’un premi de 500 €.
• Els restaurants guanyadors rebran un reconeixement econòmic:
1.500 € per al primer classificat i 1.000 € per al segon.

Calendari
• Convocatòria per a establiments: del 8 al 21 de setembre de 2025, hauran de posar-se en contacte amb PIMEF (gestion@pimef.es) i enviar-los en aquest termini les seves propostes de menú.
• Celebració de les Jornades Gastronòmiques de Tardor: del dilluns 13 al diumenge 26 d’octubre de 2025.

La PIMEF assegura en un comunicat que “aquestes jornades s’han consolidat com una cita imprescindible per a
descobrir i gaudir de la riquesa culinària de For

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES