
Can Martí i Can Rafalet guardonats per l’AGIF. “La cuina de Formentera té molt de futur”
Els restaurants Can Martí i Can Rafalet han estat guardonats amb el premi de l’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera. D’una banda, el primer, en la categoria ‘Km0’ i de l’altra, el Can Rafalet en la categoria de restaurant tradicional.
Can Martí i Can Rafalet
Avui en Marc Marí, cuiner i cap de cuina de Can Martí i en Martí Juan, gerent i propietari del mateix restaurant; i també en Pep Roig, de Can Rafalet han explicat les seves propostes gastronòmiques a Ràdio Illa i s’han mostrat molt agraïts per haver rebut aquest guardó.
Des de Can Martí han assenyalat que tenen dues cartes i que mantenen l’esperit tradicional amb l’afegit del producte de temporada de l’horta d”AgroMartí’ que va variant en funció de la disponibilitat dels productes.
Plats més demanats
D’altra banda, en Pep Roig ha apuntat que el restaurant, en el qual fa feina des de més de quaranta anys, porta obert des de la Guerra Civil i aposta per una proposta clàssica amb receptes de tota la vida.
De fet, Roig ha destacat que els plats més demanats a Can Rafalet són els clàssics formenterers com la paella o el bullit de peix. A Can Martí, explica que en Marc Marí que els clients també aposten pels arrossos i els plats tradicionals.
Fins al 2 de novembre
Tots dos restaurants romandran oberts fins al dos de novembre, tot i que a Can Martí estan valorant la possibilitat d’obrir algun cap de setmana a l’hivern.
Temporada
Els representants dels dos locals han valorat la temporada positivament i han assegurat que continuen treballant activament tot i estar ja a entrant gairebé a l’octubre.
Podeu escoltar l’entrevista sencera a continuació:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.