TOP
Rafael González, conseller de Mobilitat i Territori.

“A la Savina hi ha 150 places més que abans de la implantació de la zona blava”

El conseller insular de Mobilitat, Rafa González, analitza l’evolució del nucli urbà de la Savina els darrers anys i valora l’enquesta feta pública per l’Associació de Veïns de la Savina. El titular de Mobilitat ha avançat que es reunirà amb aquest col·lectiu per buscar solucions als problemes d’aparcament.

D’altra banda González presenta les principals característiques del nou servei regular d’autobús que el Consell vol posar en marxa de cara a la temporada turística 2022. El nou bus oferirà freqüències durant tot l’any cada 30 minuts a les poblacions al voltant de l’estany Pudent i d’una hora a la Mola. A més, González ha assenyalat que els residents podrem gaudir d’un descompte en la tarifa i que els autobusos seran accessibles i més petits, per adaptar-se a la idiosincràsia de l’illa.
Sobre la supressió de la darrera barca de les 22.30 h d’Eivissa a Formentera, el conseller ha afirmat que el Govern balear està incomplint el seu propi Pla Director de Mobilitat i desatén a la proposta aprovada per unanimitat en el ple del debat de l’Estat de l’illa de 2020. Així mateix, González ha aplaudit la iniciativa del diputat Antonio Jesús Sanz, que ha avançat a Ràdio Illa que en el ple de la pròxima setmana preguntarà al Govern balear sobre aquesta qüestió.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    Te rap senyor González , la Sabina es una maravella gràcies a vostè . No hi ha problemes de aparcament 😂😂😂

Deixa una resposta

PROGRAMES