TOP
Matias Conill recollint el seu guardó.

Alex Büchau i Matias Conill guanyen el Trofeu Illes Balears de surf de vela

Els formenterers Alex Büchau i Matias Conill, regatistes del Club Surf Formentera, s’han proclamat campions en Raceboard i Techno sub-13 del Trofeu Illes Balears celebrat des del passat divendres fins avui diumenge a la badia de Fornells, a Menorca.

Instantània de la competició. Fotografia: John Clark.

Bon paper formenterer
La jornada dominical s’ha disputat amb vents d’entre 10 i 15 nusos, una mica més forts que els d’ahir dissabte, que varen ser d’entre 6 i 10 nusos.
Les classificacions finals per categories i regatistes han set les següents: en categoria Raceboard, Alex Büchau ha quedat primer, mentre que Xicu Ferrer s’ha classificat desè. En Techno sub-17, Biel Fornés ha acabat quart, mentre que Zoe Fernández ha fet cinquena i en Sergi Lafuente ha classificat en setena posició. En Techno sub-15 Eneko Rodríguez ha quedat segon a la general, i Matteo Gozzi i Gisela Colomar han fet quart i cinquè lloc respectívament, encara que empatats a 34 punts amb Ramón Villalonga, del CN sa Ràpita, que ha estat tercer. En aquesta mateixa categoria, Mateo Jiménez ha quedat sisè de la taula. Finalment, en Techno sub-13, Matias Conill ha quedat primer amb un campionat gairebé perfecte, mentre que Hugo Colomar ha estat segon masculí i tercer a la general i Gala Fornés segona en fèmines i setena a la general.

El CS Formentera, el que més regatistes aporta a la selecció balear
Amb aquests resultats, està confirmat que Eneko Rodríguez, Gisela Colomar, Matias Conill i Mateo Gozzi queden seleccionats pel combinat balear que competirà les pròximes setmanes a Melilla en la Copa Espanya. Així, el Club Surf Formentera, amb quatre regatistes, és el que més representants aporta per la selecció autonòmica.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES