Alex Büchau i Matias Conill guanyen el Trofeu Illes Balears de surf de vela

Els formenterers Alex Büchau i Matias Conill, regatistes del Club Surf Formentera, s’han proclamat campions en Raceboard i Techno sub-13 del Trofeu Illes Balears celebrat des del passat divendres fins avui diumenge a la badia de Fornells, a Menorca.

Instantània de la competició. Fotografia: John Clark.

Bon paper formenterer
La jornada dominical s’ha disputat amb vents d’entre 10 i 15 nusos, una mica més forts que els d’ahir dissabte, que varen ser d’entre 6 i 10 nusos.
Les classificacions finals per categories i regatistes han set les següents: en categoria Raceboard, Alex Büchau ha quedat primer, mentre que Xicu Ferrer s’ha classificat desè. En Techno sub-17, Biel Fornés ha acabat quart, mentre que Zoe Fernández ha fet cinquena i en Sergi Lafuente ha classificat en setena posició. En Techno sub-15 Eneko Rodríguez ha quedat segon a la general, i Matteo Gozzi i Gisela Colomar han fet quart i cinquè lloc respectívament, encara que empatats a 34 punts amb Ramón Villalonga, del CN sa Ràpita, que ha estat tercer. En aquesta mateixa categoria, Mateo Jiménez ha quedat sisè de la taula. Finalment, en Techno sub-13, Matias Conill ha quedat primer amb un campionat gairebé perfecte, mentre que Hugo Colomar ha estat segon masculí i tercer a la general i Gala Fornés segona en fèmines i setena a la general.

El CS Formentera, el que més regatistes aporta a la selecció balear
Amb aquests resultats, està confirmat que Eneko Rodríguez, Gisela Colomar, Matias Conill i Mateo Gozzi queden seleccionats pel combinat balear que competirà les pròximes setmanes a Melilla en la Copa Espanya. Així, el Club Surf Formentera, amb quatre regatistes, és el que més representants aporta per la selecció autonòmica.

About Author

background