TOP
Ana Juan a Ràdio Illa.

Ana Juan, sobre els quioscos: “Els dos partits [de Govern] som corresponsables de les bases”

La presidenta del Consell, Ana Juan, avui ha abordat a Ràdio Illa l’adjudicació provisional de sis dels quioscos de platja de Formentera. La cap de l’executiu insular ha explicat que “les bases [del concurs] s’ajusten a llei” i ha subratllat que, en el seu moment, “no es van impugnar”.
A més, Juan ha argumentat que l’elaboració d’aquestes bases són “corresponsabilitat” dels dos partits que conformen el Govern del Consell, GxF i PSOE. En aquest sentit, la presidenta ha comentat la presència dels seus socis de Govern en el minut de silenci del passat dijous: “Sortir (…) a manifestar-te a la plaça quan tu ets responsable d’aquelles bases perquè les has votat [en Comissió de Govern] demostra molt poca coherència”.

Així mateix, Juan ha relacionat aquesta polèmica amb el “model d’illa” i ha reivindicat que el debat “va molt més enllà” dels quioscos. En aquesta línia, ha esmentat d’una banda, el problema d’accés a l’habitatge i de l’altra, la venda o lloguer d’establiments regentats per població local a altres interessos econòmics. La presidenta també ha llançat un missatge: “Som a temps d’evitar la deriva de Formentera”.

Compartir

Comentaris (2)

 • Vicente Bonet Costa

  No hi hauria que oblidar que a les millores es compren 15 punts per 15.000€
  D’aquest manera ja tenim que la part econòmica suposa, com a mínim, un 50%
  Si més no resulta curiós que al bloc de millores, on estàn inclosos aquestos 15 punts, tots els projectes avaluats fins ara tenen tots tenen els 40 punts (màxim).

 • Vicente Bonet Costa

  Seria molt més honest dir que el projecte tècnic, on els licitadors poden mostrar la seva proposta diferencial, especial, única o lo que vulguin proposar, només compte un 25%. La resta 50% va de diners i l’altra 25% de declaracions jurades.
  És el concurs que volien i crec que seria bò per a tothom reconèixer-ho i assumir-ne les conseqüències.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES