Andrea Romero intentarà a Saragossa aconseguir la classificació per Bielorrússia

La formenterera Andrea Romero participarà demà a Saragossa en el Meeting Iberoamericà dels 1500 metres en categoria sub-20. Es tracta de la primera oportunitat de l’atleta per fer una marca per sota dels 4 minuts 35 segons. Si ho aconsegueix, no haurà d’esperar a la competició del pròxim 13 de febrer a Sabadell i ja obtindrà el bitllet per anar a Minsk amb la selecció Espanyola el 24 de febrer per disputar el Meeting Internacional que se celebra a Bielorússia.
D’altra banda, ja és oficial que Andrea Romero vestirà la marca Nike el que queda la temporada i la temporada vinent i amb opcions de fitxar per Nike Internacional.

Llorenç Vidal a Saragossa
A més, Llorenç Vidal competeix en 1000 ml al campionat d’Espanya per clubs sub-16 a Saragossa el diumenge, amb el seu nou club Platges de Castelló i amb moltes opcions de ser campions.
Així mateix aquest cap de setmana, Nora Gómez i Esther Tur, del Grup Esportiu Espalmador, participaran a Mallorca en el Trofeu Príncipes de España, en les competicions de salt de longitud i triple salt i 60 metres.

About Author

Comments are closed.

background