TOP
Una persona seu al mollet des Caló.

Cap de setmana amb dos nous casos de covid

Formentera ha registrat 2 nous casos de contagi per covid durant el cap de setmana, en concret el dissabte. El total de malalts de l’illa ascendeix a 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 722 casos de coronavirus.

A Eivissa s’han detectat 24 casos nous i s’han donat 10 altes. Així, hi ha 243 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. Baixa el nombre de persones hospitalitzades i a l’UCI. Hi ha 11 persones ingressades, 8 d’elles a unitats d’hospitalització i 3 a l’UCI, una menys que divendres. Es manté sense canvis la situació entre professionals sanitaris amb 4 d’ells en vigilància activa, dels quals 3 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.387 dosis, 95 més que divendres, i hi ha 7.832 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.571 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,7% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES