TOP
Imatge promocional de la pel·lícula ‘Barbie’.

El cas Rubiales i cinc motius per veure Barbie, a Ulleres Violeta

Barbie, la pel·lícula que es projecta aquest cap de setmana al Cinema Municipal de Formentera (divendres i diumenge a les 21 h) protagonitza una nova edició d’Ulleres Violeta, l’espai de feminismes de Ràdio Illa, conduït per Natalia Surop. El film, dirigit per Greta Gerwig, es presenta com una comèdia i acaba sorprenent per la profunditat del seu discurs, que segons exposa Surop, planteja reflexions sobre la igualtat que no ens podem perdre.

D’altra banda, Ulleres Violeta també tracta el cas Rubiales, destacant que aquesta polèmica ha donat visibilitat i ha obert un debat públic sobre la feina que cal abordar per viure en igualtat entre homes i dones.

Dia de l’Orgull, 8M, menstruació, menopausa… 
Podeu recuperar altres episodis d’Ulleres Violeta, com el dedicat al Dia de l’Orgull LGTBIQA+, la maternitat de les dones que volen continuar fent feina i formant-se, la depilació, el ciberassetjament, al dia de la Visibilitat Lèsbical’especial del 8M de 2023, el programa que aborda l’assetjament al carrer i a la feina, o els espais en què hem parlat de la menopausa, dels tabús sobre la menstruació, una regla lliure de residus i la llei de salut menstrual.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES