David Padilla concursa al Premi Promeses de l’Alta Cuina amb el seu ‘Mosaic d’Hivern’

El jove formenterer David Padilla, que estudia cuina al CETT de Catalunya, ha presentat Mosaic d’hivern, el plat amb el qual concursarà a la vuitena edició del Premi Promeses de l’Alta Cuina de l’escola Le Cordon Bleu de Madrid.

Formentera a la cuina
Per a realitzar el plat s’han de seguir unes bases molt rigoroses. Cal utilitzar salmó farcit, pasta fresca o salsa francesa entre altres ingredients, i enregistrar un vídeo d’uns cinc minuts amb la confecció del plat. Als ingredients de base, cada cuiner hi pot fer les seves aportacions personals, en David hi ha volgut imprimir un toc formenterer, «he utilitzat el màxim d’ingredients com a farina de Xeixa, vi d’es Cap, flors aromàtiques… que són de Formentera, ja que tenim ganes de dur Formentera a dalt de tot de la cuina!».

Beques per a continuar els estudis de cuina
El Premi Promeses de l’Alta Cuina ofereix l’oportunitat de continuar formant-se a l’escola Le Cordon Bleu de Madrid amb dues beques per al primer i el segon classificat, dotades amb 23.000 i 8.500 euros, respectivament. La final se celebrarà el proper 23 d’abril.
Recordem que en David ja es va presentar en aquest concurs fa dues temporades i es va quedar a les portes de ser un dels guanyadors. Enguany s’hi presenta amb el següent vídeo, que podeu visionar i votar per donar-li suport en la competició.
Demà dimecres entrevistam en David al De Far a Far perquè ens expliqui com van els preparatius per a la gran final.

About Author

Comments are closed.

background