TOP
Imatge d’arxiu de l’IES Marc Ferrer.

Educació adjudica beques Erasmus Plus d’FP a l’Institut Marc Ferrer

La Conselleria d’Educació ha concedit un total de 118 d’aquestes beques de mobilitat a 37 centres educatius públics i concertats de les Balears que seran aprofitades per alumnes i professors de formació professional.
En concret, 90 d’aquestes 118 beques són per a alumnes de cicles formatius de grau mitjà perquè puguin realitzar cinc setmanes de pràctiques en empreses estrangeres com a part del mòdul Formació en centres de treball. En canvi, les 28 restants van dirigides a professors perquè facin una visita d’estudi de tres dies de durada per tal de conèixer de primera mà com s’organitza i funciona l’FP a un país estranger.
En el cas de Formentera, a l’Institut Marc Ferrer s’imparteixen els Graus mitjans de cuina i de restauració.
Totes aquestes beques de mobilitat es financen exclusivament amb fons del programa Erasmus Plus de la Unió Europea, i que durant l’any passat han comptat amb una partida de gairebé 230.000 euros.
La demanda de beques de mobilitat transnacional per part de l’alumnat ha augmentat un 30% durant aquest curs respecte als dos cursos anteriors, fet que demostra la bona acceptació de tots aquests projectes Erasmus Plus.
Pel que fa al 2018, la Direcció General de Formació Professional presentarà un nou projecte de mobilitat, EuroFP Balears IV, en què participaran 40 centres de les Illes, tres més que el curs passat. En el cas que aquest projecte sigui finançat, es podrà oferir als centres participants diferents beques de mobilitat.

Compartir

PROGRAMES