TOP
Operaris fent feina a la pista de futbol sala des Cap.

El Consell inverteix prop de 100.000 euros en millores en les instal·lacions esportives

El Consell de Formentera informa que en els últims mesos ha destintat prop de cent mil euros a la millora i adequació de diferents instal·lacions esportives de l’illa.
La principal inversió s’ha fet a les pistes poliesportives des Cap, amb un cost de 35.758,13 euros. En aquesta pista s’ha instal·lat una nova tanca, s’ha col·locat una barana de separació entre el perímetre esportiu i les grades, s’ha instal·lat enllumenat per control remot i s’han pintat les grades, s’han col·locat papereres i s’ha retirat la vegetació que envaïa el recinte. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que aquesta millora a la pista des Cap era “molt necessària” i ha subratllat que “a més, allibera una mica l’ocupació del poliesportiu”.

Substitució de la bomba per llevar l’humitat del recinte de la piscina
També hi ha hagut intervencions a la piscina municipal, on s’ha sanejat la coberta i s’han fet treballs d’impermeabilització, amb un cost de 18.872,98 euros. Pel que fa a les millores de la piscina, la consellera Ferrer ha destacat que els tècnics estan ultimant la redacció dels plecs per triar a concurs la substitució de la bomba de calor deshumectadora i solucionar els problemes actuals de temperatura al recinte de la piscina. L’objectiu és que entri en funcionament durant el primer semestre de l’any.
La brigada d’obres també ha fet intervencions al camp municipal de futbol, on s’ha habilitat un nou aparcament i també s’ha adquirit una nova barana (pendent de col·locació), amb un cost total de 14.380,94 euros.
D’altra banda, a les pistes de pàdel de Sant Francesc s’ha reparat la base de la pista, s’ha col·locat una nova gespa i s’ha substituït la il·luminació antiga per focus led. El cost d’aquests treballs ha estat de 26.268,06 euros.

Altres intervencions
La brigada d’Obres també ha fet diferents intervencions en altres instal·lacions, com ara l’Escola de Música, on s’ha posat aire condicionat i s’han adquirit dos equips de música, un de fix i un altre de mòbil, tot amb un cost de 17.350 euros. També s’ha instal·lat un tren de rentada a la cuina de l’Escoleta sa Miranda, per 7.000 euros, i un nou quadre elèctric al pàrquing de sa Senieta per als esdeveniments que s’organitzen a l’envelat, amb un cost de 3.500 euros.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES