El Formentera acomiada l’any amb els deures fets davant del Felanitx (2-0)

El Formentera ha acabat l’any futbolístic amb una nova victòria contra el Felanitx (2-0) i menjarà els torrons amb la tranquil·litat que dóna seguir a la part noble de la taula, segon a 8 punts de la Penya Deportiva, i sense haver registrat una derrota des del mes d’agost. L’equip d’Iván Gómez Roa, que no comptava amb la referència ofensiva de Górriz, ha sabut aprofitar les comptades ocasions de gol que ha tengut i ha replicat l’aposta del Felanitx, de manera que s’ha vist un partit amb pressions altes i amb molta intensitat al centre del camp.
El primer gol s’ha fet esperar i no ha arribat fins al minut 41, quan una triangulació ha concedit espai a la cursa per la banda de Colau, que ha superat a dos rivals i ha centrat perquè Cifre engaltés de primeres a l’interior de l’àrea amb un inapel·lable xut ajustat al pal.
A partir del minut 15 de la represa, el Felanitx ha dominat el joc però sense arribar a assetjar la porteria de Pepelu, mentre el Formentera es mantenia ordenat en defensa i perillós en les contres. A les acaballes del partit els locals han avisat amb una perillosa rematada de cap de Boix, i ja en el temps de descompte, Mourelo ha resolt un u contra u amb el porter amb una vaselina que ha fet pujar a l’electrònic el definitiu 2 a 0.
Els roig-i-negres tornaran a la competició el dia de Reis, quan la segona volta començarà al Municipal amb la visita del Mercadal i amb la incògnita de si podran debutar els fitxatges que la directiva va anunciar pel mercat d’hivern. Entre altres, s’espera la incorporació d’un efectiu que posi remei a l’absència del pitxitxi de l’equip, Víctor Ruiz, que ha provat l’aventura de la Primera Divisió suïssa.