TOP
Imatge d’una sessió de planetari. CIF/FA

El Formentera Astronòmica acosta les estrelles als infants de Formentera

Des d’aquest divendres i fins diumenge se celebra a la nostra illa la segona edició del Formentera Astronòmica. Entre les activitats que s’organitzen des d’aquest certamen, en destaca una de franc adreçada al públic infantil i juvenil; el Planetari.

Sessions i horaris
Entre divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 14 h, i divendres i dissabte de 17.30 a 21.30 h, es faran 20 sessions en el Planetari. La durada de les sessions és de 40 minuts, durant els quals un astrofísic expert en didàctica de l’astronomia explicarà als infants interessats el nostre cosmos. No fa falta reserva prèvia, però sí que és una activitat amb aforament limitat.

El planetari s’instal·larà a la plaça de Sant Francesc. El matí de divendres hi aniran escolars a visitar-lo. Durant l’horari del matí també es faran tallers infantils. D’altra banda, es tornarà a fer el concurs de dibuix per a infants de fins a 14 anys titulat “El turista de les estrelles”. Els dibuixos es poden presentar fins aquest divendres a concurso@formenteraastronomica.com.

Compartir

PROGRAMES