Prado felicita a Ekiza pel gol que ha donat la victòria al Formentera.

El Formentera compleix en la visita del Lleida (2-1)

El Formentera ha sumat uns importantíssims tres punts al Municipal de Sant Francesc en guanyar per 2 a 1 contra el Lleida Esportiu. Els homes de Michel Alonso es consoliden a la part alta de la classificació, en zones de play-off d’ascens. El partit ha començat amb una primera jugada del Formentera en la que Iago Novo ha avançat els roig i negres amb un xut a l’escaire, quan només s’havien jugat 20 segons de partit.
El Lleida ha empatat en el minut 10, amb un gol de Joel Febas. La primera part ha set trepidant, amb múltiples ocasions a les dues àrees, fins que Julen Ekiza ha culminat un contraatac amb un xut amb la dreta i ha posat per davant al Formentera al minut 33. A la segona part el Lleida ha controlat el partit i ha pressionat per empatar, però els locals han sabut aguantar els embats del rival.
El pròxim cap de setmana el Formentera viatja a terres catalanes per enfrontar-se contra a l’AE Prat. Serà diumenge a les 12:00.