El Formentera viatja a Alcúdia

La SD Formentera comença aquest diumenge una fase decisiva de la lliga, en què en un mes s’enfrontarà amb els altres tres equips que es troben classificats al play off d’ascens. El primer rival és l’Alcúdia de Pep Barceló, en quarta posició i només tres punts menys que el Formentera.

Garmendia a punt
Iván Gómez Roa no podrà comptar amb els sancionats Javi Boix i Cifre, ni tampoc amb Javi Rosa i Agus, que causen baixa per lesió. Ara bé, ja s’han enllestit els tràmits administratius del nou fitxatge, Garmendia, que ja milità l’any passat amb el Formentera i que aquest cap de setmana podrà tornar a lluir la samarreta roja i negra.

Diumenge a Ràdio Illa
El partit de la 25 jornada se celebra el diumenge a Mallorca a les 12.30 i com sempre 15 minuts abans començarà la transmissió de Ràdio Illa, amb en Xavi Guasch.

L’ex del Formentera Gabri fitxa per la SD Logroñés
Gabri, exdavanter del Formentera, ha fitxat per la SD Logroñés, equip que milita al grup XVI de la Tercera Divisió de futbol. El català, de 34 anys, estava jugant a l’Ordino de la Primera Divisió d’Andorra. Al Formentera va militar dues campanyes: la 2017-18, a Segona B; i la 2016-17, a Tercera Divisió.

About Author

Comments are closed.

background