TOP
‘L’hora tranquil·la’ és de 14 a 15 h a la sala de musculació. CIF

El Poliesportiu Antoni Blanc amplia la sala de musculació i obre una nova sala d’entrenament funcional

El Poliesportiu Antoni Blanc augmenta i millora les instal·lacions esportives amb l’ampliació de la sala de musculació i l’obertura d’una nova sala d’entrenament funcional.

Augment dels usuaris
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que amb aquesta reforma d’ampliació del gimnàs “s’atén una demanda dels usuaris, que cada volta són més, i ens permet millorar la seva comoditat i fer la pràctica de l’activitat més segura, així com separar els entrenaments funcionals amb l’obertura d’una nova sala”.
Ferrer ha assenyalat que “per fer aquesta ampliació s’han desplaçat les oficines dels treballadors a un espai disponible a l’altra banda del poliesportiu”.

Millores
Amb l’ampliació, la sala de musculació ha guanyat uns 35 m², s’ha canviat tota la superfície del terra amb un material que té més amortiment i s’ha proporcionat una zona amb doble terra per major seguretat, on hi ha el pes lliure. S’han tirat envans per modificar els accessos i s’han reutilitzat les vidrieres per augmentar l’espai i posar una zona d’entrenament funcional.

D’altra banda, s’ha condicionat una de les antigues oficines a la sala d’entrenament funcional, preparada amb material nou com ara bandes elàstiques, balons medicinals, TRX, etc. La sala té un doble ús, per als usuaris de la sala de musculació i per fer classes dirigides.

Pròximament, se substituiran els llums dels tubs fluorescents per plafons led a totes les sales per millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES