TOP
Façana del Molo47. Xarxes

El Restaurant Molo47 és distingit amb el premi Sol

La Guia Repsol ha reconegut enguany amb un Sol a sis restaurants de Balears, entre ells el Molo47 del port de la Savina.
Inaugurat el maig del 2017, el Molo47 és el restaurant a Formentera del napolità Antoni D’Angelo, que havia estat xef personal de Giorgio Armani i xef executiu de Nobu a Milà. En aquest local, i segons es pot consultar al seu web, s’abracen la tècnica i la tradició japonesa, el receptari italià i la cuina mediterrània, i es permeten algunes picades d’ullet a la gastronomia sud-americana.

Tres restaurants a Formentera
Segons ha informat l’entitat organitzadora amb motiu del lliurament aquest passat dilluns dels Sols Guia Repsol al Teatre Victòria Eugènia de Donostia, amb les sis noves incorporacions, Balears suma 37 restaurants distingits a la guia. D’aquests, tres són de Formentera; l’esmentat Molo47 i els anteriorment reconeguts Quimera i Es Molí de Sal.

En total, 97 sols Repsol s’estrenen aquest 2022 amb projectes en els quals destaquen els seus enfocaments renovats per donar resposta al comensal conscient, que abraça la natura i reivindica la memòria autòctona, en un escenari de clar renaixement en les cuines.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES