TOP
Instantània de la presentació. CIF

El Triatló Illa de Formentera obre el calendari de proves esportives de tardor

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan; la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la novena edició del Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats esprint i olímpic en el recorregut habitual. La modalitat d’esprint (750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu) començarà a les 14.15 h, mentre que la d’olímpic (1.500 m de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu) s’iniciarà a les 16 h. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats. També ha assistit a la presentació el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, l’empresa organitzadora de la prova, i el director comercial de Trasmapi, Alex Marí.

Gaudir de Formentera a la tardor
Ana Juan ha destacat que l’inici de la tardor a Formentera està marcat per la celebració de diferents proves esportives que demostren que l’illa és un escenari ideal per a aquest tipus d’esdeveniments. “Ens agrada celebrar aquestes proves que permeten gaudir de l’illa fent esport i que ofereixen una imatge de la Formentera que volem”, ha assenyalat la presidenta, que també ha agraït “la feina dels organitzadors, voluntaris i empreses col·laboradores per dur a terme la prova d’aquest dissabte”.

La vicepresidenta i consellera de Turisme ha desitjat als participants i acompanyants “que gaudeixin tant de la prova com de l’illa”. I ha destacat que estam “en una època ideal per recórrer Formentera, conèixer més a prop la nostra cultura i patrimoni, així com relaxar-se o provar la nostra cuina i els productes locals a través dels esdeveniments i activitats que s’organitzen en el marc de la campanya Descobreix Formentera a l’octubre“.

Samarreta de plàstic reciclat
Per la seva banda, la consellera d’Esports Paula Ferrer ha destacat que el Triatló “és una prova que en aquests anys ha guanyat molt prestigi entre els aficionats a aquesta disciplina per l’atractiu que suposa competir en un escenari amb la riquesa natural que té la nostra illa; ja són nou edicions i confiam que en seran moltes més”. A més, la consellera s’ha referit a una de les novetats d’enguany que és “una samarreta confeccionada amb fil ecològic a partir de plàstic reciclat”.

270 inscrits
Manuel Hernández, director general d’Unisport Consulting, ha subratllat “el compromís de Formentera i de les institucions de l’illa amb l’esport i amb proves com aquesta o la 1/2 Marató, que posen Formentera al mapa de les grans competicions esportives”, i ha afegit que la nostra illa “és un escenari natural únic per a aquest tipus d’esdeveniments i per això cada any tenim una destacada participació”.
De moment, hi ha dos-cents setanta participants inscrits. Cal destacar que la inscripció a la prova continua oberta i es pot fer fins al 29 de setembre a través del web www.triatlonformentera.com i a la taula de recollida de dorsals el mateix dia de la competició, de 9.30 h a 12 h. Les previsions són arribar fins als tres-cents participants.

Talls de trànsit
Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 h i les 18.30 h als carrers de s’Espalmador (des de l’hotel Sa Volta fins a la rotonda de sortida a la Savina), s’Aigua Dolça, Roca Plana i Punta Prima, així com la carretera PM 820-2 (des de la rotonda de sortida fins a l’entrada a la Savina). Així mateix, restarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 1 d’octubre, entre les 8 h i les 20 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

Compartir

PROGRAMES