TOP
Toni Ribas ‘Jall’, a l’estudi 1 de Ràdio Illa

“Els flaons d’abans tenien un sabor més autèntic”

El dimarts vinent 5 d’abril, a la cuina de l’IES Marc Ferrer, tots els enamorats de la cuina formenterera teniu una cita ineludible amb el flaó com a protagonista. Serà el tercer taller de cuina organitzat entre el Consell i l’associació gastronòmica Es Forn, després del d’arròs de matances i el de salsa de Nadal celebrats al desembre. El taller és de franc, les places són limitades i les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat. Una volta inscrits, rebreu un correu electrònic de confirmació.

Avui, al De far a far, n’hem volgut fer un tastet, valgui la redundància, d’aquestes postres típiques d’aquesta època de l’any. Per fer-ho hem convidat a en Toni Ribas, Toni Jall, un dels coordinadors d’Es Forn i també a na Rita Costa, Rita d’en Constantino. Cliqueu i escolteu l’enllaç per saber alguns secrets del flaó… fareu salivera!

Compartir

PROGRAMES