TOP
Carlos Cardona, en el Mundial d’Austràlia.

Els forts vents posen a Carlos Cardona entre els millors en el Mundial d’Austràlia

Carlos Cardona és l’únic formenterer que s’ha classificat en la flota d’or del Mundial de Surf de Vela en categoria olímpica que se celebra a Sorrento, a Austràlia. Cardona, un navegant que per la seva corpulència s’ha adaptat bé als vents intensos d’aquests dies, és el catorzè a la taula i el primer espanyol, per davant d’Iván Pastor, el representant olímpic nacional en les darreres quatre cites.
El formenterer aspira a aprofitar les regates de divendres per escalar posicions i col·locar-se entre els 10 primers, cosa que li permetria optar al podi en la Medal Race que se celebra dissabte.
El Mundial d’Austràlia, juntament amb la pròxima edició del Trofeu Princesa Sofía, seran determinants per definir qui serà el representant espanyol als Jocs Olímpics de Tòquio.

Escandell, líder del seu grup
Sergi Escandell és el líder de la flota de plata, configurada amb els regatistes que després de les dos primeres jornades, es trobaven en la segona meitat de la classificació general. L’altre formenterer en competició, Mateo Sanz, que navega sota bandera suïssa, és vuitè.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES