TOP
Imatge d’arxiu de la Cursa per la Pau.

Enguany, la Cursa Solidària per la Pau serà virtual

El diumenge 30 de gener se celebra el Dia de la Pau. En anys anteriors, l’alumnat, les famílies del CEIP Sant Ferran de ses roques i tothom qui volia, podia fer la Cursa Solidària de la Pau. Enguany no podem per la situació que viu Formentera arran de la covid.
Informem a tots aquells que vulguin celebrar aquest esdeveniment amb nosaltres a fer-ho de la següent manera, ja que enguany serà una mena de Cursa Solidària per la Pau virtual:
A partir del dijous 20 de gener i fins al dia 27 podeu passar per l’entrada del centre a les 9 i les 14 hores per recollir un dorsal solidari, fent un donatiu amb l’import que considereu.
Amb el dorsal cal fer una activitat esportiva en família: caminar, córrer, anar en bicicleta, ioga…, com més original i creativa millor. Feu-vos una foto i enviau-la al professorat de les vostres filles i fills o bé al correu electrònic de l’escola: ceipsantferran@educaib.eu. La foto remeteu-la preferentment abans del 28.
Si no podeu vindre a l’escola, també podeu fer un donatiu al número de compte de l’ONG
Formenterers Solidaris: ES02 2100 0598 63 02 0013 1031.
Si voleu, podeu demanar-nos el dorsal solidari a l’email de l’escola, ceipsantferran@educaib.eu, i enviar-nos després les fotos.
Tots els sous recaptats de la VI Cursa per la pau seran per Formenterers Solidaris.

Amb totes les fotos rebudes es farà un mural conjunt que s’exposarà a l’entrada de l’escola el Dia de la Pau.

Notícia redactada pels alumnes de 5è del CEIP Sant Ferran de ses roques

Compartir

PROGRAMES