TOP
Diversos vehicles estacionats as caló des Mort, l’estiu de 2021. Foto: 7bts.

Es caló des Mort i el camí des Ram comptaran amb mobilitat regulada aquest estiu

El conseller insular de Mobilitat, Rafa González, ha anunciat avui a Ràdio Illa que de l’1 de juny al 30 de setembre en els camins des caló des Mort i des Ram només es permetrà la circulació de vehicles, però no el seu estacionament. Qui ho desitgi, podrà circular pel camí, aturar-se prop des caló des Mort per deixar als seus acompanyants, però haurà de fer mitja volta per estacionar en la zona asfaltada pròxima a l’Hotel Riu la Mola.
Aquesta regulació de la mobilitat arriba després que s’hagin registrat importants situacions de col·lapse i desordre de vehicles en aquest espai declarat Lloc d’Importància Comunitària (LIC), Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA), i zona de risc extremadament alt d’incendis.
Per garantir el compliment d’aquesta mesura, que serà presentada a Ple pròximament, es destinarà un agent de mobilitat amb capacitat per informar, sancionar i fins i tot ordenar la retirada amb grua de vehicles. Aquest agent estarà destacat al camí des caló des Mort, si bé comptarà amb una bicicleta elèctrica per poder supervisar que no es registren incompliments as Ram.

Així mateix, González ha avançat que enguany es publicarà la nova contracta del servei regular de bus, que està prorrogada des de 2018. A més, el titular de Mobilitat ha mostrat la seva satisfacció arran de les declaracions del portaveu d’APEAM, Rafael Cardona, en referència al fet que aquest estiu es registrarà un important descens de les freqüències dels ferris de la línia regular pitiüsa.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES