TOP
Afició argentina celebrant pocs minuts després dle xiulet final a la plaça de Sant Francesc

Eufòria argentina a Formentera per la victòria al Mundial

Centenars de formenterers d’origen argentí de totes les edats i condició es varen congregar ahir tarda als carrers de Formentera a partir de les vuit de la tarda pocs minuts després que Leo Messi aixequés la copa de campions del món de futbol com a capità de la selecció del país sud-americà. Vestits amb samarretes del combinat nacional argentí i proveïts de barrets i banderes amb els colors de la bandera del país, els aficionats varen entonar tota mena de càntics amb el repic de tambors i varen llençar petards entre mostres d’afecte desbordant. Els dos punts de reunió principals, als que hi van accedir tot fent sonar els clàxons dels seus vehicles, foren la plaça Europa des Pujols i, sobretot, la plaça de Sant Francesc.

En un ambient emotiu i festiu, les famílies argentines explicaven com havien viscut el darrer partit del Mundial contra França i asseguraven que, malgrat els girs de guió durant el partit, mai van perdre la fe i que sabien que enguany guanyarien.

La festa es va traslladar més tard a les casetes del Mercat de Nadal, on fins passada la mitjanit, mig centenar llarg d’aficionats i amics seus que no eren d’origen argentíperò  que es van sumar a la festa, varen seguir celebrant amb tota mena de cançons i balls, davant la mirada sorpresa d’altres formenterers que prenien les seves consumicions.

Ambient a la plaça a la mitja nit

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES