TOP
La neteja és desigual segons zones. 7bts

Formentera comença a respirar després de sis dies d’aturada del servei de neteja

Les illes de contenidors de part de Formentera comencen a tornar a una certa normalitat en el sisè i darrer dia d’aturada dels treballadors del servei de neteja.

Neteja desigual
Segons ha pogut comprovar Ràdio Illa, a nuclis com Sant Francesc i la Savina, la majoria dels contenidors i voltants estan nets i s’han recollit totes les deixalles, mentre que a Sant Ferran i el Pilar de la Mola, a més de punts apartats com ara Porto-salè o es Cap, encara hi ha gran quantitat de residus per retirar.

Desbordats i sense els efectius necessaris
Fonts d’UGT Serveis Públics han assenyalat a la nostra emissora que els serveis mínims que s’estan executant des d’ahir diumenge comprenen el 50% del servei normal a la nova contracta signada la setmana passada, i que això suposa que un 100% de la plantilla actual contractada, 22 operaris, està treballant, ja que segons el sindicat, encara no s’han dut a terme totes les contractacions necessàries.

D’altra banda, les mateixes fonts han indicat que els fematers no donen l’abast i apunten que es trigaran diverses jornades a recuperar la normalitat al servei i en la neteja de totes les illes de contenidors i altres espais vinculats a la contracta de gestió de residus, neteja de vies i platges, jardineria i gestió de la deixalleria.

Aquesta nit de dilluns a les 23 h, es donarà per conclosa aquesta primera vaga dels treballadors de Prezero, tot i que si es mantenen les condicions actuals, els responsables sindicals ja han avançat que es faran més aturades de cara a la temporada turística.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES