TOP
Un professional sanitari realitza test d’antígens.

Formentera continua amb 12 actius lleus i millora la incidència

No s’ha detectat cap nou cas de covid a Formentera en les proves únicament urgents que es realitzen els diumenges. Tampoc s’ha produït cap alta i segueixen sent 12 els casos actius a l’illa, tots ells lleus o asimptomàtics, de manera que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 443 casos de coronavirus a Formentera.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, Formentera ha rebaixat lleugerament la incidència acumulada a 14 dies (IA14), passant de 90 a 82 casos per 100.000 habitants i també ha caigut la taxa de positivitat, minvant de 5,3% a 5%. Tot i això, l’illa continua amb els pitjors valors de les Balears i per sobre de la mitjana autonòmica, amb una IA14 de 59 i una taxa de positivitat d’1,4%.
Pel que fa al procés de vacunació, s’han aplicat 2.044 dosis a Formentera: hi ha 1.786 persones vacunades i 258 que han completat la pauta d’immunització (amb dos dosis).

Sense positius en planta
En àmbit pitiús el 98% de les persones que ha contret coronavirus des de l’inici de la pandèmia ha superat la malaltia. Ja són 10.712 les curacions registrades en l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera
A Eivissa s’han detectat 2 nous positius durant el cap de setmana, sumant 89 positius actius. Hi ha 16 persones hospitalitzades, de les quals 12 es troben en planta recuperant-se de les seqüeles de la covid, ja que cal recordar que des de dissabte, la unitat d’hospitalització de Medicina Interna F no té cap pacient positiu. Els 4 ingressats que sí que són positius són els que són atesos a l’UCI.
A més, 77 afectats lleus reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària a Eivissa. Finalment, hi ha 3 professionals de la salut en vigilància activa després de 6 dies sense registrar cap treballador en aïllament, encara que cap d’ells és positiu.

Compartir

PROGRAMES