Formentera explica la regulació de vehicles a la BIT de Milà

Avui finalitza la fira turística BIT de Milà on Formentera s’ha promocionat des del passat diumenge, dia en què va obrir les portes. Ahir al vespre es va fer una presentació de Formentera com una destinació sostenible. «Hem recordat les iniciatives que hem fet a Formentera per ser sostenibles com la reducció de bosses de plàstic de fa anys, o la més recent regulació de vehicles que es va iniciar l’any passat amb el projecte formentera.eco o el Save Posidonia Project que va nàixer al 2017«, ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús, que s’ha traslladat aquests dies a la ciutat italiana.
A més, també s’ha reforçat la imatge de la destinació i s’han subratllat «les possibilitats que ofereix Formentera sobretot en temporada baixa, quan compta amb un gran calendari d’activitats esportives i culturals», ha indicat el cap de promoció. Aquesta presentació es va fer davant la premsa especialitzada, mitjans locals, agències de viatges i turoperadors.
«Durant els tres dies de duració, en aquesta fira destinada al públic final i professional, s’ha pogut comprovar les bones sensacions i perspectives per la temporada 2020 pel que fa a aquest mercat, un dels més importants i fidels a la nostra destinació», ha afegit Bernús.

Estand propi
D’altra banda, a la fira hi ha un estand de Formentera amb material promocional de l’illa, un material que també fa especial incidència en la promoció dels extrems de la temporada, entre els quals destaca el calendari d’esdeveniments esportius i també el conjunt d’esdeveniments culturals i esportius, de pre i post temporada. També s’ha donat difusió del nou mapa «Formentera Slow food«, que s’ha creat per aquesta temporada i on es poden trobar els productors i els comerços de producte de quilòmetre zero de l’illa.

About Author

Comments are closed.

background