Formentera és protagonista de la revista Randa

La publicació, editada per Publicacions de l’Abadia de Montserrat i que compta amb la col·laboració del Consell de Formentera, dedica el seu número 79 a la nostra illa.
La revista, de periodicitat semestral, dedica les seves 200 pàgines de contingut a Formentera amb articles com el d’Artur Parrón, que versa sobre «La tercera Conferència del Partit Comunista a les Illes: Formentera, 1976» o el de n’Ángel Navarro sobre «L’autonomia assolida per Formentera, com a territori i com a poder públic».
En aquesta edició hi trobarem també texts de n’Esperança Marí Maians, «Nova immigració a Formentera: incorporació a una nova societat», Isidor Torres Cardona, «La COP de Formentera: gestació», Jaume Escandell Guasch,» Les caramelles de Nadal: una aproximació al patrimoni immaterial de les Pitiüses», o l’article de Maria del Mar Joan i Marí i Bernat Joan i Marí, sobre «Transmissió generacional i actituds lingüístiques entre els joves de Formentera» a més de l’especial sobre «Usos medicinals de les plantes. Aportació a l’etnobotànica de Formentera» obra de na Marina Mayans Marí.

About Author

Comments are closed.

background