TOP
Dos professionals sanitaris a Formentera, durant la presa de mostres per a les PCR.

Formentera queda amb 41 casos actius i el brot de la vetlla acumula 38 positius

Formentera ha registrat en les darreres hores tres altes i set nous positius de covid-19, segons informa l’Àrea de Salut. Comptabilitzant les noves dades, la nostra illa compta avui en dia amb 41 casos actius, tots ells lleus o asimptomàtics, de manera que els afectats reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària.
D’altra banda, el brot de Formentera, vinculat a una reunió posterior a una vetlla, ja suma fins a 38 positius acumulats, tot i que cal indicar que alguns d’ells ja han rebut l’alta. L’Àrea de Salut ha volgut subratllar el “minuciós treball de l’equip de rastreig, que continua estudiant contactes estrets associats a aquest brot”.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 194 casos de coronavirus.

Un mort a Eivissa
En el conjunt de les Pitiüses, el nombre de pacients hospitalitzats baixa un 26,3% en només un dia i segueix la tendència descendent de les últimes setmanes. Actualment hi ha 14 persones ingressades, de les quals 11 es troben a les unitats covid de l’Hospital de Can Misses i tres a l’UCI, una menys que ahir, arran que s’hagi produït la mort d’un home de 76 anys amb patologies prèvies. Ja són 31 les persones amb coronavirus que han traspassat a les Pitiüses, de les quals una era de Formentera.
El laboratori de Microbiologia ha registrat en les últimes hores 17 nous positius, 10 a Eivissa i els esmentats set de Formentera. També en l’última jornada els metges de l’Àrea de Salut han donat 13 noves altes, de les quals tres són de pacients de Formentera. Per tant, la xifra de casos actius a les Pitiüses se situa en els 326 casos, tres més que ahir. D’aquests pacients, 14 estan ingressats en la salut pública i 312 reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 41 d’ells a Formentera. Per últim, baixen els treballadors de l’Àrea de Salut en vigilància activa de 27 a 24, dels quals vuit són positius, dos menys que en l’últim recompte.

Compartir

PROGRAMES