TOP
Fragment del cartell de ‘Dualislad’, la mostra de Maurizio Lamberti.

Fotografies per fer una nova mirada a Formentera

La Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” acollirà del 19 al 30 d’abril l’exposició de fotografia ‘Dualislad’ del resident a Formentera Maurizio Lamberti.
Amb aquest títol, Lamberti vol expressar la idea d’unir dos visions diferents d’una mateixa realitat. En algunes obres podrem fàcilment ubicar els elements fotografiats, no obstant això, en altres, necessitarem la nostra atenció per descobrir quins són els punts de vista o els motius triats. D’aquesta manera, amb les seves peces l’autor configura la nostra illa a manera d’un puzle. Com comenta l’artista, “aquestes parts no tan visibles contribueixen que l’illa sigui única”.
L’exposició, la primera d’instantànies d’aquest any 2022, mostrarà una visió diferent de l’illa de Formentera mitjançant la superposició de diverses imatges. Així, gràcies a les diferents opacitats en una mateixa fotografia, podrem veure un context nou amb alguns motius reconeixibles per tots.
L’exposició obrirà portes el dimarts 19 d’abril a les 18.00 hores. La mostra es podrà visitar fins al 30 d’abril a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” de dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores. Diumenges, festius i dilluns matí la sala romandrà tancada.

Compartir

PROGRAMES