Gairebé 400 inscrits en la IX Formentera All Round Trail

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha presentat avui la novena edició de la Formentera All Round Trail, que es disputarà el pròxim 29 de febrer. Aquesta prova enceta el calendari d’esdeveniments esportius a l’illa d’aquest 2020, que com ha recordat en la presentació Ferrer, «és un dels grans atractius que té Formentera per atreure turisme també fora de temporada».
La consellera d’Esports ha destacat que «avui dia hi ha prop de 400 esportistes inscrits, una xifra que s’aproxima al màxim dels 500 participants i que dóna una idea de la força que ha adquirit aquesta prova en el calendari estatal i internacional de les curses trail».

Característiques de la prova
Es tracta d’una cursa de 72,5 km que recorre la costa de Formentera amb sortida i arribada al port de la Savina. Enguany, la principal novetat és que hi ha modalitat de relleus per equips. Conjuntament, se celebra l’Half Round Formentera Trail de 40,5 km, amb sortida des dels Arenals i arribada a la Savina; i el Tros de Fart, de 21 km, amb sortida des Caló i arribada també a la Savina. El temps límit de la durada de la prova són de 13, 9,5 i 4 hores respectivament.

Recorregut de la FART.

Prova respectuosa amb el medi ambient
La prova «fa molta incidència en el respecte pel medi ambient, que és un dels nostres grans valors» ha remarcat Paula Ferrer. Així, els gels o ampolles porten el número de cada participant i els que en facin un mal ús seran penalitzats en la general.
El Consell recorda que hi ha transport de franc fins als punts de sortida de les proves de l’Half i el Tros de Fart. Així mateix, també hi ha diferents descomptes en transport i allotjament que ofereixen les empreses col·laboradores de la prova.

About Author

Comments are closed.

background